plasticwings.org

değişik konularda yazan birkaç kişinin web günlüğü.



29 Ağustos, 2004

istanbul7

0 Yorum  | plush | 14:56
"Boğaz Köprüsünü boyanmış görmek isterdim: hayal edebiliyor musunuz? Boğaziçi Köprüsünün tam altında, Doğudan Batıya uzanan dünyanın en uzun boyaması!" diyordu Ned Pamphilon 13 aralık 2003 tarihinde Zaga'da gökkuşağı renklerindeki kazağı ile. Bu programdan sekiz ay, bu fikri düşünüşünden yedi yıl sonra ned'in bunu hayata geçirebilmesi için önünde kalan tek engel ise bazı bürokratik izinler.

ned'in istediği şey imkansız olduğu için belki de bu kadar bizi heyecanlandıran, senelerce üzerinde vakit öldürdüğümüz, asfalt çalışmaları, halat kopmaları veya intiharları yüzünden sık sık gündeme gelen, istanbul ile ilgili her görselin mihenk taşı olan bir kült objeyi gökkuşağı renklerinin barındırdığı metaforlar ile birleştirmek çoğu devlet büyüğümüze belki uçarı gelse de son zamanlarda istanbuldaki heyecan verici gelişmelerden birisi bizim için.

köprünün boyanması için bazı sponsorlar şimdiden bulunmuş bile; bunun yanında bizim gibi sermayesiz oluşumlar da laf kalabalığı ile destek veriyor. şu adresten pool'a katılabilir, bu adresten ned ile iletişim kurabilirsiniz.

http://www.istanbul7.com - bu adres ise 1eylül tarihinden itibaren "rainbow bridge" hakkında tanıtım ve bilgi deposu olacak.

Yorum Yaz

Arkadaþýna Gönder

Arþiv

Liverpool