plasticwings.org

değişik konularda yazan birkaç kişinin web günlüğü.



09 Ekim, 2003

born to be wild

öncelikle belirtmek isterim ki bendeniz yaşlıları, özellikle saçı sakalı ağırmış amcaları çok seven bir şahısım. buna rağmen 65 yaş ve üstünün ulaşımda özel indirimlere sahip olmasının değil, tamamen ulaşımdan uzak tutulması taraftarıyım.

gideceği yeri bilmeyen, otobüsün tabelasını okuyamayan, şoförle hızlı gittiği için kavga eden (ki bu kavga e-5'in en sıkışık olduğu zamanlarda, dolmuşçu sağdan sağdan yavaşça giderken olmuştur), bir para üstünü vermekten aciz teyzeleri odunla dövmek istiyorum. en çok da okuldan çıkıp yorgun argın bindiğiniz otobüste boş yer bulduğunuz için sevinirken kendisi gezmeden dönmüş olan kokoş hanım teyzelerin gözünüzün içine bakmaları ve kendi aralarında "cıkcıkcık" "aah aah"lı konuşmalar yapmaları beni zıvanadan çıkarıyor. hepsini tek tek koltuklara bağlayıp otobüsü şarampolden yuvarlayasım geliyor. bir de bunların araba kullanan versiyonları var ki, tam şenlik.

"sen de yaşlanacaksın, o zaman görürsün." türü cümleleri de kendinize saklamanızı rica ediyorum zira kendi anneanneniz veyahut dedenizin bile kimi hareketlerine gayet sinirlenirken, elalemin kadınının dırdırını çekmek kabus oluyor. keşke yaşlılara özel sağdan 30 km/h hızla giden belediye otobüsleri yapılsa da hayat bayram olsa.

Arkadaþýna Gönder

Arþiv

Liverpool