plasticwings.org

değişik konularda yazan birkaç kişinin web günlüğü.



15 Haziran, 2004

collobrative hypertext database

0 Yorum  | plush | 13:41
geçen yazın kötü bir karbon kopyası gibi geçen günler var önümüzde. sıcak, nem ve ter kokusunun hakim olduğu sokaklara çıkmaktansa; evde dondurma, çekirdek, kola, backham'ın kaçırdığı penaltılardan sonra tüküreceği potansiyel yerleri tespit ediyoruz, fransa gol atınca altın bulmuş gibi seviniyoruz.

mailboxa düşen mailler de olmasa blog yazmayı bile akıl edemeyeceğiz. kısa bir süre önce mailboxtan fırlayan trashsurplus gibi bu sefer de otium fırladı. sol tarafta seneler önce linkinin olması gereken ama tembellikten koymayı akıl edemediğimiz verkaç sitesinin alt ürünü konumunda şimdilik. Babalarımızın koleksiyonunu yaptığı ve 80'lere damgasını vuran Argos ve Gergedan'ın kullandığı "Yeryüzü kültürü dergisi" mottosunu kendilerince uyarlayıp "Yeryüzü kültürü sitesi" yapmaları da nereden geldiklerini ve nereye yöneleceklerinin en açık kanıtı.

hypertextin özelliklerini sonuna kadar kullanan bir insan olarak keşfettiğim son şey ise sinemadefteri. ekşi sözlükten tanıdığım bir kaç insanın yazdığı, klaket ile sinefil arasında bir site.

sunipeyk'in yeni sayısı çıkana kadar işleri devralan oğul olarak plasticwings sundu.

Yorum Yaz

Arkadaþýna Gönder

Arþiv

Liverpool