plasticwings.org

değişik konularda yazan birkaç kişinin web günlüğü.



19 Aralık, 2004

büyük, sarı, kayıp!

0 Yorum  | spineless | 14:43
baştan önyargıyla yaklaşıp, sonradan hastası olduğum bir çizgifilm spongebob squarepants. çok tutan her karakter gibi, sünger bob için de her türlü merchandise olayına girildi. hatta bunların bir kaç tanesini toplamak için yanıp tutuşuyoruz, sahip olan çocukların ellerinden alıp kaçasımız geliyor.

biz bunu düşünürken, birileri yememiş içmemiş amerika'nın üç ayrı eyaletinde bulunan burger king dükkanlarının tepesine yerleştirilmiş olan koca koca spongebob figürlerini çalıp kaçmış. işi ilginç kılansa eyaletlerden birinde spongebob'a karşılık istenen fidye. 10 adet milkshake, patates kızartması ve crabby patties'a karşılık spongebob'u sevenlerine geri vereceklerini açıklamışlar. istekleri yerine getirilmezse patrick'i de kaçırmakla tehtid etmişler yetkilileri. burger king çalışanlarıysa boş durmamış ve üzerinde spongebob'un özelliklerinin anlatıldığı ve onun bir film yıldızı olduğunu belirten el ilanlarını sağa sola dağıtmaya başlamışlar.

amerika'da şükran gününde vizyona giren the spongebob squarepants movie muhtemelen ilköğretim öğrencilerinin şubat tatili dolaylarında türkiye'de de gösterilecektir. o zamana kadar şu traillerla eğlenmeye çalışın.

Yorum Yaz

Arkadaþýna Gönder

Arþiv

Liverpool