plasticwings.org

değişik konularda yazan birkaç kişinin web günlüğü.



22 Ekim, 2003

rock me nations v2.0

0 Yorum  | spineless | 02:24
bir kaç sene önce başlayan konser furyası, müziğin her çeşidinden isimlerle devam ediyor her geçen gün daha da güçlenerek. yazın bitmesiyle suyunu çeken para durumu, sonbaharın gelişiyle artacak olan konser trafiğini zorlayacak gibi görünse de, bazı aktiviteler için düşünmeden bilet almak lazım şart.

öncelikle 4,5 yıl sonra yeniden türkiye'ye gelen bir overkill konseri mevcut kasım ayının ilk cumasına tekabül eden 7'sinde maslak venue dolaylarında. bilet fiyatları için rtn productions bir güzellik düşünmüş, sınırlı sayıda bileti indirimli satmış, yetmemiş ekim sonuna dek 28, kasımdan sonra 30 milyon olarak belirlemiş fiyatları. 18 yaş sorununun da olmadığı bu konserde knight errant ve solitude da ön grup olarak çıkıp ortamı şenlendireceklermiş, çok hayırlı bir organizasyon olacağını düşünmekteyim şahsen.

ülkemizi ikinci kez ziyaret edecek olan bir başka grupsa tindersticks. h2000'deki performanslarını yaşsal sorunlar nedeniyle kaçırmış birisi olarak inaniyorum ki, 12 aralık 2003 cuma gecesi maslak venue'de bulunmak gerçekten harika olacak. özel konuklarlarının da olduğu söyleyen konser için yine özel birşeyler düşünülmüş ve bilet fiyatları 2 kasım pazar akşamına kadar 35 milyon olarak belirlenmiş. daha sonrası için allah kerim diyelim.

rtn productions'ın bu ataklarını beğeniyle alkışlıyorum ve diyorum ki "in union we stand!"

Yorum Yaz

Arkadaþýna Gönder

Arþiv

Liverpool