plasticwings.org

değişik konularda yazan birkaç kişinin web günlüğü.



15 Mayıs, 2005

ösym pazar bulmacası

0 Yorum  | Vladivostox | 22:12
les enteresan bir imtihan; öss gibi ama aslında epeyi farklı. sanırım eğlenceli olarak tanımlamak daha doğru. tabii bu hissin oluşumunda sınava girerken stresten arınmış olmanın da payı var. sayısal kısmındaki sorular herhangi bir gazetenin pazar günkü bulmaca eklerindekilere benziyor. sabah erkenden kalkıp mutfak masasında bulmaca çözmeye başlamış gibi oldum soruları çözerken. bi tek sıcak bi çay ve terlikler eksik. rahatsız ve sallanan sıralar da cabası. ek$i'de yer alan bir benzetme de cuk oturuyor duruma; "sorularını ateş böceği ercan'ın hazırladığı posta eki bulmaca gazetesi gibi les"

daum'un ya da derwall'in maç sonrası demeçlerinden birini okuma parçası yapmışlar misal. havuz ve işçi problemlerini de görünce içim kıpırdanıverdi heyecanla, eski bir tanıdığı yıllar sonra görmüşüm gibi. ösym'ye bi e-posta atıp her imtihan zamanında sınavın bi kopyasından bana da göndermelerini isteyeceğim.

son olarak, çatalhöyük'te insanlar evlerine kapı ya da pencere yapmazlarmış, çatıdan girerlermiş içeri. genel kültür işte.

Yorum Yaz

Arkadaþýna Gönder

Arþiv

Liverpool