plasticwings.org

değişik konularda yazan birkaç kişinin web günlüğü.



06 Şubat, 2003

one more cup of coffee

tatil yapmak çalışmadan oturmak anlamına geliyorsa eğer, bunu sürekli uygulayan birisi olarak bile tatile ihtiyacım olduğunu düşünmek garip geliyor. bu tatilin bugün yarın gerçekleşeceğini bilmek, onu beklemek boş günleri iyice boşaltıyor. beklentili günlerin keyifli geçmemesi için eşantiyon olarak sunulan hastalık paketiyle beraber ağrılı, sızılı ve sıkıcı zamanlar geçiriyorum.

hastalanmanın etkisi midir yoksa heyecan mıdır sürekli tatlı besinlere ihtiyaç duyuyor bünyem. tadelle gofret, carte dor çilek bahçesi (ki hastalanmama büyük yardımları dokunmuştur kendilerinin), bol şekerli kahve, şeftali suyu ve içinde şeker bulunduran bilimum gıda maddesiyle besleniyorum son 1-2 gündür. sigara içmenin bile boğazıma dayanılmaz acılar vermesine inat şekerli besinler şifa niyetine lüp lüp yutuluyor tarafımca. bir de matthew perry var ki, sabahlara kadar yapılan friends izleme seanslarının en tatlı kısmı. ideal erkek tanımlamalarıma (o da neyse artık) uyduğunu farkedip ardarda 10 bölüm seyrettirebilen birisiymiş kendisi. allah sahibine bağışlasın, yoksa da seve seve sahiplenebilirim.

friends izlemekten müzik dinlemeye fırsat bulamadığımı fakettim yazıyı yazarken. o zaman günün şarkısı da her jenerikte duymaktan bıkmadığım, şu karga sesimle bile itinayla eşlik ettiğim the rembrandts - i'll be there for you olsun. ayrıca sabahları çalan telefonla uyanmak ne de güzel birşeymiş.

Arkadaþýna Gönder

Arþiv

Liverpool