plasticwings.org

değişik konularda yazan birkaç kişinin web günlüğü.



22 Mart, 2003

today's picks!

son zamanlarda fazla müzik dinlemediğimi farkettim divx teknolojisi sağolsun. eski bir arkadaşın tavsiyeleriyle gecemize neşe katıldı, kayda değer şarkılar bulundu her ne kadar eski de olsalar. romeo + juliet filminin soundtrackinde yer alan butthole surfers - whatever ve radiohead - talk show host gecenin favorisi oldular.

şarkı türkü demişken bir de film tavsiyesinde bulunayım. juan carlos fresnadillo'nun ilk uzun metrajlı film denemesi olan intacto tarafımca büyük bir ilgiyle izlenmiş, başlarda karmaşık ve anlaşılmaz gelse de (bir ispanyolca bir ingilizce konuşmalarının da etkisi olsa gerek) yaptığı değişik atraksiyonlarla aklımı başımdan almıştır. kendi halinde kumarhanelerde geçen bir aksiyon filmi beklerken bir anda bol gerilim soslu ilginç bir hikayenin içinde buldum kendimi. yönetmen beyler bu filmiyle ispanya'da oldukça ses getirmiş, en iyi yeni yönetmen dalında goya ödülü kazanmış.

ispanyol demişken, geçenlerda laf olsun diye mtv izlerken karşıma çıkmış olan mtv latin amerika müzik ödülleri'nde kinky adında bir grup farkettim, mas isimli bir de şarkıları var elektronik mi olsun rock mı olsun karar verememiş, gayet leziz. denemekten zarar gelmez.

Arkadaþýna Gönder

Arþiv

Liverpool