plasticwings.org

değişik konularda yazan birkaç kişinin web günlüğü.



23 Şubat, 2005

paradoks

1 Yorum  | Vladivostox | 00:05
memleketin eldeki teknolojiyi gerekli yerlerde uygulayabilme aşamasında hayli önemli problemleri var. herhangi bir aletin mevcudiyeti yeterli görülüyor, kullanım amaçlarından azade... örneğin; çantların dedektörlerden geçirilmemesi pek çok alışveriş mekanında karşılaşılan bir durum. yadırganmıyor da açıkçası. göstermelik güvenlik, göstermelik denetim.
ya da üniversitede yine dedektörden geçerken çantayı yana bırakırsınız, görevli de kerhen çantayı dışından bir yoklar sanki içerisinde ne olduğunu dokunarak anlayabilecekmiş gibi. (tabii bu noktada anlaşılabildiği üzere, bizim okulumuz dedektörden geçilerek girilebilen bir mekandır.)
sanırım tüm bu hasletlerimizden dolayı cep telefonu konusunda da önemli bir pazar haline geldik. konuşmak için icat edilmiş telefon elemizde maymuna dönmüş vaziyette, varoluşunu sorguluyor.
Blogger fatima
hastane isimli "yol gecen hanlari"ni mesken tutmus beyaz onluklu ogrencimsiler icin, detektor kavraminin gelismemis oldugunu soylemeye luzum yok. detektoru olan hi-tech okullara ölüm kampanyasinda, arkama tum saglik sektorune hizmet potansiyelli fakulteleri toplamaya karar vermis bulunuyorum.

bu karar; bugun hastanenin kapisindaki mit'ciden bozma simitci amcanin (bunlar genelde amca veya dede olurlar) simitleri koydugu camekaninin uzerinde "like a virgin" modundaki madonna'nin "80'ler partisi" afisinden siritan suratini gormeme muteakip olarak verilmistir.

gonul isterdi ki soyle metal detektorle her sabah bir onumuzu bir arkamizi sivazlasalardi.

Yorum Yaz

Arkadaþýna Gönder

Arþiv

Liverpool