plasticwings.org

değişik konularda yazan birkaç kişinin web günlüğü.



27 Mart, 2005

defend yourself against bad style

3 Yorum  | plush | 13:38
ego pompası plasticwings'in ilk önce ben gördüm/yazdım departmanı iftiharla sunar;

punk-rock şehir istanbul'un mondo trasho'dan bu yana uzanan counter attack davranışı yeniden hız kazanıyor.

esat. c başak'ı hepimiz tanırız değil mi? ya disguast'ı veya avantgarde magazine'i? belki herşey onlarla başladı ve bitti. en azından biz öyle düşünüyorduk.

gamze fidan, cansu aybar ve zeynep turuthan'ın bu günlere getirdiği kop-art projesi cumartesi gecesi "evet abi, budur." dedirtmeyi başladı.

tünel festivalinde sergiledikleri "her şey çöpe gider" projesinden sonra divine trash'ın birinci yıldönümü p(art)isinde buluştuk. özalit kolajlar, stickerlar, moda, video-art ve elektronik müzik ile beslenen parti son zamanlarda gördüğümüz en iyi counter sanat ataklarındandı.

tre(a)shold estetiği copyland sponsorluğundaki duvarlar, bagdeler, peluş mor yataklar, divine trash ve her şey çöpe gider video-artları ve le tigre, peaches gibi bu akımın temsilcisi gruplarla desteklenen müzikler/şovlarla bütünlük kazanmıştı. devamını heyecanla bekliyoruz, gördüğünüzde hastası olursanız "biz demiştik" ukalalığını yapma hakkını kendimizde saklı tutuyoruz. ekşi sözlük'e de bu yazıya bir nevi sponsor olduğu için teşekkür ediyoruz.
Anonymous Adsız
'art 4 nothing' sloganiyla Kop-Art iftiharla sundu! 'Divine Trash'
p(art)y, katilimci sanatcilar (Gamze Fidan, Cansu Aybar, Zeynep Turuthan, Esat C. Basak, Deniz Pinar, Banu Yuce, Michael Parenti, Bengu Karaduman), sponsor Netcopycenter ve 26 03 2004 gecesi orada bulunarak varliklari ve vibe'lari ile Dogz Star'a guzellik katan kisilerle birlikte tanitim metninde bahsedilen trashy 'ortak deneyim'i YARATTİ!
Blogger Akkara
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Blogger Akkara
belki alakasız olacak, ama fanzin arşivlerinin internete taşınması gerek. yada öyle bir şey.

Yorum Yaz

Arkadaþýna Gönder

Arþiv

Liverpool