plasticwings.org

değişik konularda yazan birkaç kişinin web günlüğü.



16 Eylül, 2005

kiralık oyun

2 Yorum  | plush | 02:01
kuştepeli gençler bilgi üniversitesinden memnun, çünkü bilgi üniversitesinde okuyanlar arabalarına dokunmalarına ve bakmalarına izin veriyorlar. peki ya bilgi üniversitesi öğrencileri? acaba onlar okullarının politikalarından memnun mu?

bilgi üniversitesinin karaköy öğrenci yurdunda kalmakta (veya şu anda yurdu boşaltmak zorunda olan) öğrencilerin hayır cevabı vereceklerinden %99.9 eminim. %0.01lik kesim ise şu anda çoktan kendine kalacak bir yer bulmanın mutluluğu ile evet cevaplarını ağızlarından kaçırmışlardır.

bunca senedir yurtta kalan öğrencilerini korumayan ve "şehir üniversitesi" mottosunun altına gizlenen pişkinlik ile yeni gelecek yolunmamış kazları kümese kapatma planını başarı ile uygulayan karaktersiz bilgi üniversitesi, okulların açılmasına bir hafta kala bana süper bir oryantasyon projesi hazırladı.

emlakçılar gezilecek, babaanem ile yaşayacağız yalanları söylenecek, fiyatta kırışılacak, ikea'ya gidip eşya toparlanacak ve bu zor, gazeteden battaniyelerle park köşelerinde sabahladığımız gecelerden, televizyon karşısındaki kanepeye uzanarak izleyeceğimiz smallvile dönemlerine ulaşacağız. inanıyorum!
Blogger fatima
universitelerin ne tiri-viri seyler duzenledigi bilinmedik mesele degil. konu ekonomik mevzuulara gelince oldukca degisik stratejilerle karsimiza cikabiliyorlar. mesela porselen bir isi biodent olarak yazdirirsan, ustunden 45 ytl aciga cikiyor. bilgisayarlar arası iletisim problemi oldugu varsayılarak, bir anda en son tedavinin parası sekreterde kalabiliyor. agustostan beri ders calisiyorum ve sonunda "neden" diye sormamayi ögrendim.

gel bizde kal.
Anonymous Adsız
das ist der Türkei.. beklerim buraya :)

Yorum Yaz

Arkadaþýna Gönder

Arþiv

Liverpool