plasticwings.org

değişik konularda yazan birkaç kişinin web günlüğü.



23 Nisan, 2003

one day i'm going to grow wings

0 Yorum  | spineless | 20:56
anlam ve önemi nedeniyle neşe dolmamız gereken bir gündeyiz ve aynı zamanda aktivitelerin abarttığı bir gün olduğunu da farkettim az önce.

sabahın erken saatlerinde başlayan bugünün küçüklerinin makam sahibi kişilerin koltuklarına oturmalarını heyecanla ve gülümseyerek izledik. günün ilk futbol olayı olan süt takımı'yla meclisspor maçında keyiflendik. daha sonra elimizde çayımız, televizyon karşısında 25. yılını kutlayan trt'nin çocuk şenliğine göz attık. 25. yıl olmasına rağmen hastalık ve savaş nedenleri yüzünden sadece 16 ülkenin katılmasına üzülmedim değil. yine de çocukların güzellikleri görülmeye değerdi.

çocukluk aktiviteleri bittikten sonra türkiye kupası finali ve şampiyonlar ligi yarı finallerini beklemeye başladım. tabi bir de gece yarısında balkabağı olmamasını ümit ederek beklediğimiz bir otobüsümüz de mevcut. ayrıca 23 nisan'ı taksim civarlarında geçirmek isteyen kişiler varsa, shaft'ta saat 21.00 dolaylarında the cure-the smiths-james gecesi de varmış hani. hayırlısı olsun.

Yorum Yaz

Arkadaþýna Gönder

Arþiv

Liverpool