plasticwings.org

değişik konularda yazan birkaç kişinin web günlüğü.



20 Mayıs, 2005

benimle belgelerle konuş

3 Yorum  | plush | 10:47
645 hanım'la konuşurken farkettiğim bir şey; hayatı case study (vaka incelemesi) tadında yaşadığımdı.

hani olur ya otobüse binersiniz. pasonuzu yanınıza alıp almadığınızdan emin değilsinizdir. olabilecek bütün olasılıkları kafanızdan geçirirsiniz. benim de bu gün kafama takılan şeylerden birisi; kimin buluşma mekanına daha önce geldiğinin anlaşılmasıydı.

erkek milletinin tarihten bu yana yapabildiği en iyi trip kız arkadaşını soğukta ne kadar beklediğini çeşitli sıfatlarla anlatabilmesinden öteye gidemediğini düşünüyorum. zaten bu tripte buluştuktan sonra yapılan iki manevra ile kızlar tarafından bertaraf ediliyor. işte bu yüzden çeşitli popüler buluşma yerlerine (taksim burger king önü, kadıköy rex sineması) gibi mekanların önüne q matic'ler koyulsun. bilelim kimin ne zaman gelip gittiğini. hem böylece vapurda, köprü üstünde buluşmaya dakikalar kala çektiğimiz vicdan azapları törpülenir, o kağıt kare parçaları belki ayrılıklara neden bile olabilir.

yoksa olmayacak böyle ilişkiden dürüstlük beklemek, anca sopayla, dayatmayla..
Blogger fatima
boganin önü denildigi icin, heykelin önüne denk gelen kismi iceren yuvarlak halkalarda bekleyen insanlar gordum ben. evet evet bunu gordum. mesela oraya her gelen, boganin boynuzunu asagi cekse, trink sesi gelse ve boganin agzindan saat ibareli bir adet bekleme fisi ciksa. insanalr orada toplasmasa ve dagilsa... beyler, hos olmaz miydi?
Anonymous Adsız
''yoksa olmayacak böyle ilişkiden dürüstlük beklemek, anca sopayla, dayatmayla'' garip bi son.
Blogger plush
içinde her ne kadar şiddet barındırsa da aslında bahsedilmek istenilenin bir ilişkinin dürüstlük switchinin doğuştan on gelmediği.

yoksa ne işimiz olur ki sopayla. taş var köpek yok.

Yorum Yaz

Arkadaþýna Gönder

Arþiv

Liverpool