plasticwings.org

değişik konularda yazan birkaç kişinin web günlüğü.



27 Mayıs, 2003

v for victory

0 Yorum  | spineless | 04:02
sabah saatlerinde cnn'den gelen bir breaking news haberiyle japonya'nın kuzeyindeki büyük yerleşim birimlerinden birinde 7 şiddetinde bir deprem olduğunu öğrendik. japon muhabir sanki hiç bir şey olmamışcasına huzurlu, normal bir ses tonuyla "henüz bildirilen bir yıkım, can veya mal kaybı bulunmamaktadır." dedikten sonra depremle ilgili tek görüntü olan bir ev yangınını göstermeye başladılar. akabinde japon muhabirin söyledikleri çok değişik hisler yaşattı bünyemde; "bu büyüklükte bir deprem başka bir ülkede olsaydı, binlerce ölü olurdu. iyi ki japonya'da oldu."

depremin ve diğer doğal felaketlerin yaşattıklarına artık uyumak kadar alışmış olan bünyelere sahip olan türk insanları, cezayir'de olan deprem ve akabinde yalan olmuş internet bağlantılarıyla deprem öncesi tedbirsizliğin bir sonucunu daha yaşamaktalar günlerdir. bu yüzdendir ki insanın canı yazı yazmak istemiyor buralara. linksiz bir yazı, yavan geliyor. hatta blogger'ın kendisi bile açılmakta o derece zorluyor ki, daha 30. saniyede kapatmaya yöneltiyor exploreri.

hazır blogger'ı açabilmişken, sertab erener ve küçük madonna'ların örövizyön başarılarını, akabinde gelen beşiktaş'ın şampiyonluğunu (her ne kadar hoşnut olmasam da), uzak'ın cannes'da aldığı ödülleri duydukça sevindim. bir de utanmadan tebrik ediyorum kendilerini burdan. yürrüyün be koçlar, kim tutar sizi!

Yorum Yaz

Arkadaþýna Gönder

Arþiv

Liverpool