plasticwings.org

değişik konularda yazan birkaç kişinin web günlüğü.



17 Mayıs, 2003

eğlenceye 'giriş' biletiniz

ardarda gelen konser haberleriyle maymuna dönmüş olan bendeniz film festivali akabinde gelen -unofficial olsa da- müzik festivaliyle bir kez daha maddi sorunlarımı hatırladım. hala biletleri satışa sunulmamış olan şirin festivalciğimiz h2000'i de sayarsak şöyle rahat bir 200 milyon gerekmekte ilgimi çekenlere iştirak edebilmem için.

sıradan sayarsak şayet -artık çok geç olmakla beraber- 18 mayıs günü paradise lost'la başlayacak herşey. aynı gün büyük bir beceriyle pentagram'ın da harbiye açıkhava tiyatrosu dolaylarında tıngırdatıyor olması lazım. partileri martileri boş verirsek eğer diğer büyük olay olan (max'sız nolcaksa artık) sepultura 1 haziran'da, efes pilsen'in festivaline teşrif edecek olan moby ve gus gus 14 haziran'da (ki kendileri öss'den bi gün öncedir, teessüf ederim), dio ve kreator gazlı rock the nations 29 haziran'da gerçekleşecek.

20-21-22 haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan pek kıymetli h2000'i araya sokuşturup haksızlık etmek istemedim. her sene daha da güzelleşeceğine abuklaşan festivalcik 2004 senesinde muhtemelen yavuz bingöl'lere, mahsun kırmızıgül'lere kucak açacaktır. bu kadar grubu ayrı ayrı getirmek yerine hepsini bi festivale koyup biletini yüksek meblalarla satsan daha şahane olur diyorum kişisel düşünce olarak ve mtv destekli belçika festivali rock werchter'i utana sıkıla linkliyorum. "gavur işi bize ters" diyenlere de şurası var en etkinliklisinden.

yine de belirtmek isterim ki esas festival haziran ayının ilk cumartesisine denk gelen günde vuk-u bulacaktır, hürmetler.

Arkadaþýna Gönder

Arþiv

Liverpool