plasticwings.org

değişik konularda yazan birkaç kişinin web günlüğü.



12 Haziran, 2005

ingiltere'den babam çıksa dinlerim

1 Yorum  | plush | 13:18
nitekim de öyle oldu. türkiye'de en sevdiğim festival olan efes pilsen one love bu yıl iki ingiliz'le kalplerimizi fethetti. ama peki ian brown beklentimizi tatmin edebildi mi?

bence hayır. 42 yaşında hala taş gibi bir indie-rock yıldızı olsa da son albümü solarized'da ki muhteşem çıkışını bence stüdyoda harikalar yaratan producerine bağlı. konserde durmadan objektiflere poz veren, gözlüğünü atıyormuş gibi şakacı, tefi ile mutlu bir indie-rock starı havası çizdi.

yine de adidas superstar'ın 35. yılı için tasarladığı ayakkabısının hatrına seviyorum ben onu.

gönül ister ki başka bir ingiliz harikası oasis görelim şu topraklarda, turuncu yuvarlak gözlüklerimizin arkasından.

editörün notu: efes pilsen festivallerini sevme nedenimiz kesinlikle maddi değildir. getirdikleri insanlar için seviyoruz. her seferinde bizi hatıra eşyası krizlerine soktukları için de teşekkür ediyoruz.
Anonymous Adsız
Bu noktada ne beklendigi onemli.

Dogru demissiniz. kulaklarimizi tatmin etmedi. Ama zati kulaklarimizi kulakliklarimiz ve hoparlorlerimiz vasitasiyle cok kusur yildir yeterince tatmin etmistik.

Bize gereken maymunu is basinda gormek - vatikana gitmeden papayi ve papazi bulmak ? bir efsaneye taniklik etmek - dunya gorusune (anladigimiz kadariyle) katildigimiz bu zat-i peygambere ciplak gozle sahitlik etmek ? el sallamak ? sevgi saygi ilgi ve alakamizi bildirmekti. Kendisinin buraya gelmesi bile kafidir. Hakki helal olsun.

Solarized daki muhtesem cikisi tespiti ise her daim dogru degildir. Icinden arasaniz kotu sarki cikmayacak olan => ? 10-15 sene once SR la yaptigi 2 album + ve bundan onceki 3 solo albumu + ozellikle Golden Greats (2000) + ve araya sikistirdigi onca b-side/single? da mi producer in guzelligidir? O zaman bu producer kim ise ciksin ortaya.

Ama kabul. Baba ritm tutturamiyor ? en kralindan detone oluyor. Varsin olsun. Taraftar onunla ve ogretileriyle.

Bu sayfada emegi gecen herkesede selam ve sevgi.

Yorum Yaz

Arkadaþýna Gönder

Arþiv

Liverpool