plasticwings.org

değişik konularda yazan birkaç kişinin web günlüğü.



06 Haziran, 2005

blogum, blogsun, blog.

6 Yorum  | spineless | 23:25
üstüste köşe yazarı eleştirmeyeyim dedim ama insanın içine kurt düştü mü rahat durmak bilmiyor.

hürriyet gazetesi'nde yazan sayın yurtsan atakan, "bilen bilmeyen blog diye tutturdu" isminde bir yazı yazmıştı geçen hafta. bloglar için uygun gördüğü kelimenin "e.günlük" olduğunu, blog demeye devam ettirenlerin züppelik yaptıklarını, blogların şu anki klasik medyaya hiç bir alternatif oluşturamayıp zamanla yok olacakları gibi güzide fikirlerini sunmuş. bu kadar çok okunan bir gazetede yazan bir kişinin, insanları yanlış bilgilerle doldurmak pahasına araştırmadan, desteksiz yazılar yazması, yurtdışından bu kadar bihaber olması beni üzüyor.

neredeyse her yazdığı yazıya en az beş-on kaynak veren bloglar okuduğum için, gazeteler ve bol keseden sallamacı köşe yazarları beni tatmin etmemeye başladı, sizi bilemem.
Blogger :..:
valla aynen katılır, altına imzamı atarım.
Blogger baturalp
evet, evet. aynen öle. bu işi para için yaptıklarından olsa gerek kaba bölgelerinin desteğiyle devam ediyorlar işlerine. hayirlisi olsun.
Blogger BAHADIR AKIN
Konuyla ilgili benim de bir değerlendirmem var,bilginize.
http://izlenimler.blogspot.com/2005/06/blog-meselesi.html
Anonymous Adsız
züppeleri severim.
Anonymous Adsız
aynı züppe yazar, başka konuları da böyle saplantılı ve agresif bir şekilde savunmakta, ve kendini her ortamda rezil etmeyi başarmaktadır.

hiç şaşırtıcı değil... ama üzücü.
Anonymous Adsız
bunlara üzülürüz nitekim kamçımız da olur yazarız da şevkimizi kırmadan.

bunları şöyle ki doğal karşılayabiliriz; nasıl ki hanidir elinden ekmeği çalınan zebunlar gibi hanidir işinin ehli olduğu zannınca kendini bir "şey" sananlar olur da aynı işin bin katlı ehli çıkınca deveran eder tutuşur ya hani poposu, işte sayın saygıdeğer bu köşebaşıcı gazete yazarı da aynı durumdan müzdariptir. tepkisi de bundan mütevellittir. umursamamak lazımdır. geçer bunlar, ama izi kalır sol böğürde.

Yorum Yaz

Arkadaþýna Gönder

Arþiv

Liverpool