plasticwings.org

değişik konularda yazan birkaç kişinin web günlüğü.



24 Mayıs, 2005

you will never walk alone

5 Yorum  | plush | 16:09
liverpool fc logowalk on through the wind
walk on through the rain
tho' your dreams be tossed and blown
walk on, walk on
with hope in your heart
and you'll never walk alone
you'll never, walk alone*


the beatles, anathema, apollo 440, Elvis Costello, Echo & the Bunnymen, Atomic Kitten ve sex sırasında hep unutulan George Harrison'u çıkartan toprakların istanbul'a gelemeyen taraflarına söz veriyoruz sizler kadar yürekten söyleyeceğiz.
Anonymous Adsız
sevgili plushcim;"beatles, anathema, apollo 440, elvis costello, Echo & the Bunnymen, Atomic Kitten" demişsin ama nasil olmusta liverpool'un gururu ibne oasis'i unutursun. bu gavatlar manchester konserlerinde you'll never walk alone'u soyleyerek binlerce muhtesem o dunyanin en ozel taraftarlari olan manchester united'lilari delirtmisti. oylesine bir hatirlatmak istedim. ayrica liverpool'lular taksim'de sabahin 11'den baslayarak icmeye baslamis. mac cikisinda butun taraftarlari taksim'e tikiycaklar barlar 24 saat acik. evet soz sen de mert.
Blogger plush
türkiye'nin her karışı liverpool destekliyor. taksimde plastik borulara bağlı kırmızı-beyaz bayrak, liverpool t-shirtleri satanlar doldurmuş.

bir de liverpool grupları çalan program hazırlamış barlar. demiştim grup nerede çok olursa onu destekler eğlence sektörü.

yoksa milan'dan çıkan the dining rooms bi de benny benassi hehe.

* fernandez'in taksim pendor'da ki seçimlerini tercih edebilirsiniz. bizden tavsiye =)
Blogger bleep
tabiki liverpool'u destekleyecek istanbul yahu. ister oasis desteklesin ister atomic kitten, bu vatan bu toprak, her yer kırmızı, her yer beyaz, gök yer, biri kırmızı diğeri beyaz olmak üzere...
Blogger plush
e arsenal'in de renkleri kırmızı beyazdı.. kimse desteklememişti onları uefa finalinde hehe. şovenizm yeri değil yeşil sahalar. top yuvarlak, çok koşan kazanıyor.
Blogger Vladivostox
bir tek sheva'ya üzüldüm; garibim çok mahzunlaştı son dakikada golü ve penaltıyı kaçırınca... o yüzden yakın zamanda liverpool'a transfer olsun kendileri.

Yorum Yaz

Arkadaþýna Gönder

Arþiv

Liverpool